Alla Nyheter

Bokningen till årsmötet kommer till helgen.

Vid vår körning på Sturup Raceway den 5/9 skedde en olycka där en förare gick omkull och ådrog sig så pass allvarliga skador att hans liv inte gick att rädda.

Våra tankar går till den avlidnes anhöriga i deras svåra stund.

Vi kommer inleda vår körning på Ring Knutstorp den 17/9 med en tyst minut.

Med start på Knutstorp den 7:e juli och Sturup den 8 augusti kommer vi återigen att släppa in besökare och fotografer på våra körningar. Observera att alla andra förhållningsregler fortfarande kommer gälla från den 7:e juli. Även anmälningsförfarandet återgår till det normala och flyttas från grinden till styrelsens tält. Det kan bli viss köbildning och här gäller det att ta extra god hänsyn till andra deltagare genom att hålla gott avstånd.

Vi har köpt in ett begränsat antal miljömattor med föreningens logga.
Storlek 105×200 cm. Endast 450:- kronor!
Dessa beräknas vara leveransklara redan v 28.
Mattan från ”Empire” uppfyller de krav som både FIM och SVEMO har ställt för miljömatta / markskydd och kommer från samma fabrik som övriga ”märkesmattor”. Passar lika bra i garaget, släpet, racebussen, finrummet hemma som i depån.

Säkra din matta redan nu genom att kontakta Daniel på: sekreterare@sydskanesemse.nu eller via vår Facebook-sida.

Färger, typsnitt och typsnittsstorlekar har på vissa ställen förändrats och stämmer inte överens med hur hemsidan skall se ut. Felsökning pågår och sannolikt har boven hittats. Lösningen kommer dock att ta ett tag att få fram, så vi får leva med det här så länge.

Vi ber om överseende med detta.

En del av er har fått e-post (på engelska) under sen förmiddag om att ert konto blivit upplåst av en administratör. Det är helt i sin ordning. I ett försök att vara proaktiv råkade det här gå ut. Har du fått e-post kan du bara radera det.

Mvh
Thomas

Efter lång väntan är vår nya hemsida äntligen här, vi hoppas du skall trivas.

Rabattperioden är också här!

Alla medlemmar är nu varmt välkomna att fynda bandagar till extra bra priser.
Vad sägs om en Knutstorpskörning för under tusingen? Du kan även fynda Sturupskörningar för 400 kronor! Det är så billigt att vi skäms, nästan 🙂
Erbjudandet gäller fram till april då vi återgår till våra ordinarie priser.

Mvh
Styrelsen

Medlemsinbetalning för 2021 finns nu upplagd och drar igång 1:e januari

Teknikgudarna är inte riktigt på vår sida och vi kan därför inte lansera den nya hemsidan till årsskiftet som vi hoppats på. Medlemsinbetalningen kommer därför att ske här på den gamla sidan. Vi har inte lagt upp några bandagar i kalendern än då vi har stora förhoppningar att kunna använda den nya sidan för dessa. Datumen listas längst ner i detta inlägg.

När medlemsinbetalningen är klar (2021-01-31) kommer vi åter att stänga ner hemsidan och när hemsidan kommer upp igen kommer ni som betalat in medlemsavgift finnas med som medlemmar.

Datum att hålla koll på:
2021-01-01: Medlemsinbetalningen påbörjas.
2021-01-31: Medlemsinbetalningen stänger.

Missa INTE att betala din medlemsavgift i januari!

I februari stänger vi alltså ner hemsidan igen för att uppdatera medlemsstatus på dom som betalt medlemsavgift. Vi kommer även att i vanlig ordning förbereda för rabattperioden.

God fortsättning och gott nytt år önskar styrelsen.

Bandagar 2021
2021-04-25 Licenskurs
2021-05-02 Sturup Raceway
2021-05-09 Sturup Raceway
2021-05-23 Sturup Raceway
2021-05-28 Ring Knutstorp
2021-05-29 Ring Knutstorp
2021-06-06 Sturup Raceway
2021-06-17 Ring Knutstorp
2021-06-27 Sturup Raceway
2021-07-04 Sturup Raceway
2021-07-07 Ring Knutstorp
2021-07-08 Ring Knutstorp
2021-08-08 Sturup Raceway
2021-08-20 Ring Knutstorp
2021-08-21 Ring Knutstorp
2021-08-29 Sturup Raceway
2021-09-05 Sturup Raceway
2021-09-17 Ring Knutstorp
2021-09-18 Ring Knutstorp

Årsmötet är inställt!
Smittspridningen av Covid-19 ökar dramatiskt på flera håll i Europa och i Sverige är Skåne ett av de län som är hårdast drabbat. Våra medlemmar är spridda i stora delar av södra Sverige och Danmark och Folkhälsomyndighetens råd gällande årsmöte säger: “Ideella föreningar bör om möjligt skjuta upp årsmöten och liknande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats.” Styrelsen finner det därför olämpligt att genomföra årsmötet och väljer att ställa in.

Vad händer nu?
Styrelsen fortsätter att driva föreningen vidare och vi gör ett nytt försök till årsmöte efter säsong 2021. Våra revisorer ställer även de upp och granskar föreningens ekonomi och styrelsens arbete under 2021.

Våra årsmöten brukar bjuda på diskussioner och tankar kring vår verksamhet. De senaste åren har vi därför haft en “frågestund” efter mötet, där ordet är fritt. Vi vill därför poängtera lite extra att styrelsen alltid är öppen för förslag och idéer som kan göra föreningen bättre. Tveka inte att höra av dig om du har en idé du tror på, samt tid och energi att driva den i mål.

Mer information hittar du på vår Facebook-sida.

/Styrelsen

Styrelsen i Sydskanes Emse har idag, 2020-06-07, fattat följande beslut:
Vi kommer fortsätta att köra med ordinarie deltagarantal, alltså 100 stycken vid fullsatt. Detta gäller tills nya besked kommer. Följ oss på Facebook för att få den senaste informationen.

Vi baserar beslutet på att vår verksamhet ger minimal smittspridning och de åtgärder vi vidtagit hjälper. Våra deltagare sköter sig dessutom bra och håller avstånd.
Du kan läsa vår riskanalys här

Nu när våra nya “corona-rutiner” sitter har vi även kortat ner tiden som bokningen är stängd. Bokningen stänger numera tre dagar innan körning, istället för sju.

Vi kommer även fortsätta att skicka epost till alla deltagare med information inför varje körning.

Föreningen förbehåller sig rätten att ställa in körningen med mycket kort varsel på grund av omständigheter utom föreningens kontroll.

OBS:
Endast deltagare samt föreningens funktionärer kommer släppas igenom grindarna. Inga undantag.

Logga in

Registrera