Skriv in ditt SSEMSE nummer
Skriv in ditt lösenord
Medlemsnummer

Lösenord


Första Sidan
Information
Arrangemang
Regler
Gruppindelningar
Kalender
Priser
Sjukvård
Fotografering
Personal
Depåchefer
Instruktörer
Bullergruppen
Flaggvakter
Föreningen
Medlemskap
Licens
Stadgar
Styrelsen
Kontakt
På Dansk
In English
Övrigt
Glömt lösenord?
Registrera dig
Ring Knutstorp
Sturup Raceway
SMC Medlemskap
Länkar
GDPR
 ARRANGEMANG

Sydskanes Emse arrangerar bankörningar för motorcyklister. Vi sätter stort fokus på säkerheten och på att du som deltagare skall trivas och ha kul. Alla är välkomna att köra hos oss oavsett tidigare erfarenheter av bankörning.

För att kunna boka dig till våra körningar måste du först registrera dig i föreningen, klicka på länken för att registrera dig

Din banbokning är bindande och personlig. Den får alltså INTE överlåtas på annat sätt än via Marknadsplatsen på hemsidan. Du är betalningsskyldig till dess någon annan övertagit din plats.

Som bokad förare förbinder du dig till att ställa upp som funktionär (flaggvakt) i fall vi inte fått fulltaligt med frivilliga. Utan fulltalig flaggvaktsstyrka kommer ingen körning att ske. Vi brukar försöka lösa dessa problem genom ett roterande schema så att ingen skall bli mer drabbad än någon annan.

Allmän Information
• Anmälan och inskrivning sker vid utmärkt plats (oftast i ett blått tält).
• På heldagar skall din motorcykel besiktigas innan förarmötet.
• Innan körningen startar sker förarmöten gruppvis med din grupps instruktör.
• Mellan varje körpass kommer din instruktör att samla gruppen för en kort genomgång.
• Har du frågor, prata med vår personal. Vi har orange T-shirt på oss.

Våra priser hittar du på sidan Priser

ALL KÖRNING SKER PÅ EGEN RISK

LÄS VÅRA ANSVARSBESTÄMMELSER (pdf format). Inför varje körtillfälle krävs en underskrift som en bekräftelse på att du är införstådd med gällande ansvarsbestämmelser.


Vi har inget krav på trafikförsäkring
Detta gäller alla grupper. Vi har i och med detta fått jämnare och säkrare grupper då det nu är erfarenhet som styr gruppindelningen.

Alla händelser på banan betecknas som banincidenter
Med detta menas att om någonting inträffar, t.ex en incident där fler än en motorcyklist är involverad så får respektive part stå för sina skador oavsett vem som varit vållande.

Personlig försäkring
Vi rekommenderar starkt en olycksfallsförsäkring som täcker personskador för extremsporter.

Marknadsplatsen
Om du vill släppa din plats till försäljning, gå in under Bokade Arrangemang. Välj körningen vars plats du vill släppa och under SLÄPP DIN PLATS (FÖR ANDRA ATT TA ÖVER) fyller du i ditt lösenord. Klicka på "Släpp plats" Du har nu släppt din plats för försäljning. Din plats säljs först när körningen är fullbokad, därefter i turordning för de som önskar sälja sina platser.

Vi har valt att ta hänsyn till bolagens och trafikförsäkringsföreningens (TFF) synsätt. TFF har tagit fram ett dokument som ligger till grund för bolagens fortsatta agerande och för den som vill gå in djupare i detta finns denna att beskådas på: WWW.FREESPEED.NU/SMC/TSL-MTFL.PDF

Läs även våra Regler och Gruppindelningar

  NÄSTA BANKÖRNING
Nästa bankörningsarrangemang är 2020-05-03, Sturup Raceway, klockan 13-18.  Bokningssystemet är öppet för medlemmar (öppnar för icke medlemmar: 2020-03-22)
   
   
   
   
   

• Sydskanes Emse • E-post: info@sydskanesemse.nu • Copyright 2010 • Lagtext & Cookies • Creator: metallgutten
• Följ oss gärna på Facebook och Instagram