Skriv in ditt SSEMSE nummer
Skriv in ditt lösenord
Medlemsnummer

Lösenord


Första Sidan
Information
Arrangemang
Regler
Gruppindelningar
Kalender
Priser
Sjukvård
Fotografering
Personal
Depåchefer
Instruktörer
Bullergruppen
Flaggvakter
Föreningen
Medlemskap
Licens
Stadgar
Styrelsen
Kontakt
På Dansk
In English
Övrigt
Glömt lösenord?
Registrera dig
Ring Knutstorp
Sturup Raceway
SMC Medlemskap
Länkar
GDPR
 FÖRENINGEN

Sydskanes Emse är en ideell förening, alltså en förening utan ekonomiska vinstintressen, vars mål är säkrare och mer medvetna motorcyklister. Vi når vårt mål genom att arrangera billiga och säkra bandagar som ger våra medlemmar möjlighet till kontinuitet i sin träning.
Det är vår fasta övertygelse att bankörning ger säkrare och bättre motorcyklister!

Är du intresserad av att bli medlem eller är nyfiken på föreningen, så hittar du mer information här på hemsidan. Har du fortfarande frågor eller undrar över något så går det bra att kontakta oss via formuläret som du hittar under kontakt.

Som medlem i föreningen får du bl.a. automatiskt förtur till alla våra arrangemang samt rabatter på både produkter och tjänster. Vi vill dock betona att alla är givetvis, i mån av plats, välkomna att deltaga på våra arrangemang, medlem eller ej.

Sydskanes Emse är ansluten till SVEMO och till SMC.

Historia
Sydskanes Emse är en förening som ligger i grund för vad som hände under säsongen 2002. I mitten på april det året var vi ett par förare som fick möjlighet att hyra Sturup Raceway och det gjorde vi. Då fanns inga regler, tornvakter, utbildningar, flaggor, gruppindelningar eller andra säkerhetsprylar, vi skulle ju bara ha kul. Allt eftersom veckorna gick blev vi fler och fler och efter ett tag var vi ett 30-tal förare av olika körförmåga på banan samtidigt. Vi började införa lite regler och grupper och fortsatte våra körningar. I september samma år hade vi cirka 130 förare och på den vägen blev vi Sydskanes Emse.


• Sydskanes Emse • E-post: info@sydskanesemse.nu • Copyright 2010 • Lagtext & Cookies • Creator: metallgutten
• Följ oss gärna på Facebook och Instagram